Hirdetés

Star Citizen - erre számíthatunk 2017-ben

|

A Star Citizen készítői elmesélték, mi mindennel készülnek idén, illetve egy rövid videót is közzétettek, amit a legjobb rajongói állításokból állítottak össze.

Hirdetés

A Star Citizen készítői nemrég ismét munkába álltak az ünnepi szünet után, némi tájékoztatást küldtek a támogatóiknak arról, mik is lesznek a legfőbb teendőik 2017-ben. Rajongókból, akik pénzzel is beszálltak a fejlesztésbe pedig nincs hiány, ugyanis nemrég 141 millió dollár fölé ért a támogatóktól befolyt összeg.

A Cloud Imperium a nekik küldött e-mailben megírta, hogy hamarosan egy kisebb, 2.6.1-es sorszámmal ellátott frissítéssel is készülnek a korábban kiadott alfa verzióhoz, ezzel pótolva a 2.6-ból végül kimaradt feature-öket és kicsit csiszolva a jelenlegi változat egyensúlyán és stabilitásán is. Ugyan a Star Citizen és a Squadron 42 idei fejlesztési menetrendjének konkrét részleteit az elkövetkezendő időszakban alakítják ki csapatukkal az egyes részlegek vezetői, azt már most megírták a készítők, hogy az engine további fejlesztése mellett több új játékrendszert is szeretnének beépíteni idén.

Emellett a rajongók tájékoztatásán és a közösségi funkciókon is komoly változtatásokat eszközölnek majd. Végül kiadtak egy új videót is, amiben a nemrég kiadott szabadon irányítható kamerával készült látványos screenshotokból és videókból láthatunk egy nem mindennapi montázst, ezt alább láthatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)