Hirdetés

Star Citizen - hatalmas városbolygót hoz a legújabb frissítés

|

A játék alfájának 3.5-ös verziója valamikor a hétvége folyamán fog élesedni.

Hirdetés

A Cloud Imperium Games ezúttal is több újdonsággal bővíti a terjedelmes űrszimulátort.

Hirdetés

Az Alpha 3.5 legnagyobb frissítése az ArcCorp nevű bolygó, ami gyakorlatilag egy egész város, amelyet csak az Area 18 Landing Zone-on keresztül közelíthetnek meg a játékosok. Emellett a fejlesztőcsapat átdolgozta a karakterszerkesztőt is, és ennek köszönhetően ezentúl már női karakterekkel is belevághatunk a kalandokba. Elég sokat váratott magára ez a funkció, de a fejlesztők azért nem feledkeztek el róla.

A repülési rendszert is felújították, illetve még több PvE küldetést teljesíthetünk, akár az ArcCorpról indulva is. A Cloud Imperium emberei a legújabb videóban részletesen bemutatják a 3.5-t, ezt alább tekinthetitek meg.

 

Ti örültök a Star Citizen újdonságainak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)