Hirdetés

Grafikus motort vált a Star Citizen

|

A Cloud Imperium Games elérkezettnek látta az időt, hogy a Crytek motorja helyett új alapokra helyezze a világ legambíciózusabb játékát.

Hirdetés

Karácsonyra befutott a Star Citizen 2.6-os frissítése, amely számos fontos újítást tartalmaz. Az egyik ilyen (amit a patch notesban nem tárgyalnak részletesen), hogy a CryEngine helyett mostantól az Amazon által nemrég bemutatott Lumberyard dolgozik a játék alatt.

Chris Roberts közleményben erősítette mega váltást:

Már több mint egy éve dolgozunk együtt az Amazonnal, akikben megtaláltuk a technológiai partnert, akivel biztosíthatjuk a Star Citizen és a Squadron 42 jövőjét. A Lumberyard egy úttörő technológia, amely szorosan épít az AWS-re és a Twitchre, ezzel lehetővé téve, hogy több millió játékost érjünk el azonnal.

A Lumberyard egyébként CryEngine alapokon dolgozik, így ezen a téren nem akkora a váltás, a Star Citizen zökkenőmentes működéséhez azonban kétségtelenül szükség lesz arra az infrastruktúrális háttérre, amit az Amazon Web Services nyújtani tud, a Twitch integráció lehetőségeiről nem is beszélve.

Emellett befutott két új trailer is, amelyek az update egyéb újításait részletezik, ezeket alább találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)