Hirdetés

Star Citizen - az egyjátékos és az MMO-rész külön vásárolható meg

|

A Roberts Space Industries ma mutatta be a Star Citizen vásárlási modelljének átalakítását, ami közel sem olyan rossz, mint amilyennek hangzik.

Hirdetés

A Star Citizen fejlesztéséért felelős Roberts Space Industries ma frissítette a vásárlási opciókat. Gyakorlatilag az történt, hogy az MMO és a single-player kampány részt szétválasztották. Eldönthetjük, hogy melyik fele érdekel igazán a játéknak, és melyikért is szeretnénk fizetni.

A dolog úgy működik, hogy megvásárolhatjuk a játék egyik felét (bármelyik is legyen az) 45 dollárért (~ 12 000 Ft), és később megvehetjük a másikat 15 dollárért (~ 4 500 Ft). A vége tehát így is az, hogy 60 dolcsi a végösszeg (pont ahogy eddig volt), de ha csak a játék egyik fele érdekel, akkor nem vagyunk kötelesek megvásárolni mindkettőt. Ettől függetlenül a Roberts Space Industries ragaszkodik hozzá, hogy a Squadron 42 (a kampány modul címe) és a Star Citizen egy játékhoz tartozik.

"A csomagok szétválasztása nem változtat a tényen, miszerint a Squadron 42 és a Star Citizen ugyan azon univerzum részei, és hogy a játékok egyes funkciókban kapcsolódnak egymáshoz. Mindkét játékhoz ugyan azon a kliensen keresztül férhetnek hozzá, és a Squadron 42 alatt nyújtott teljesítmény befolyásolja majd az MMO-élményt, akár egyben veszed meg a Star Citizennel, akár külön." - mondták.

Tehát a gyakorlatban semmi nem változott azok számára, akik a teljes Star Citizen élményt akarták kampányostól, mindenestül. Akit viszont nem érdekel a kampány, vagy a multi, azok megspórolhatják annak árát. Mindenki örül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)