Hirdetés

Star Citizen - megint ingyenes, bemutatkoztak az újdonságok

|

A hétvégén lezajlott CitizenCon 2949 során egy rakás új funkciót bejelentett a Cloud Imperium Games.

Hirdetés

A Star Citizen fejlesztőcsapata időnként beszámol arról, hogy áll a fejlesztés, sőt, ütemesen bővítgetik a játékot, de minden évben a CitizenCon során leplezik le a közeljövőre vonatkozó terveket és a legfontosabb várható újdonságokat. A tegnapi CitizenCon 2949-en is bemutattak ezt-azt.

Hirdetés

Az alábbi videókban láthatunk féregjárattal utazást (a Pyro rendszerbe), egy új bolygót, dinamikus időjárást, azt, hogy hogyan hat a nem megfelelően felszerelt játékosokra a hideg, és a Planet Tech további fejlesztéseit. A prezentációk mellett két hangulatkeltő videó is felkerült.

December közepén jöhet az Alpha 3.8.0, mely egyebek mellett az új microTech bolygót, a Planet Tech v4-es fejlesztéseit, lopakodós mechanikákat, nem halálos kiiktatásokat és további fontos újításokat hoz. A dinamikus időjárás csak 2020-ban kerül be, míg az Anvil Carrack hajó februárban érkezik. Lesz még egy PvP mód is, a Theatres of War, ami az Arena Commander és a Star Marine kombinációja, 20 fős csapatok küzdelme földön és levegőben. A Star Citizen december 5-éig ingyen kipróbálható, minden nap más űrhajókat lehet majd elvinni egy körre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)