Hirdetés

Star Citizen - csak a hétvégén összejött újabb másfélmillió dollár

|

Ne adjatok nekik ennyi pénzt, mert soha nem fog elkészülni a játék!

Hirdetés

Ha csak minden millió után számolnánk be a Star Citizen finanszírozásáról, akkor is szinte naponta lehetne írni a játékról, a rajongók ugyanis továbbra is elképesztő ütemben pumpálják a pénzt Chris Roberts-féle űreposzba.

Hirdetés

Az újabb ugrás most az Anniversary Sale-nek köszönhető, amiben számos hajóhoz kedvezményes áron juthatnak hozzá a rajongók. Természetesen aggódni akkor sem kell, ha most nem akartok erre áldozni, hiszen a hajók a megjelenés után in-game valutáért, bármilyen valódi költés nélkül is megszerezhetőek lesznek, de így is sokan akarják őket már most bespajzolni. Emellett a legutóbbi livestream során néhány új hajót is bemutattak, amelyek közül egy be is kerül majd a játékba. Erről a támogatók december 11-ig szavazhatnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)