Hirdetés

Star Citizen - egy hajót csak akkor kaphatsz meg, ha Intel SSD-t veszel

|

A Star Citizen saját rendezvényén egy érdekes új együttműködést jelentettek be a fejlesztők, aminek kapcsán az új Intel SSD-k vásárlói hozzáférést kapnak az alfa új változatához és egy exkluzív hajóhoz.

Hirdetés

Sokan furcsán szemlélik, hogy az alapjáték ára mellett nem kevést pénzt lehet már most elkölteni a Star Citizen különböző ingame hajóira. Az idei CitizenCon alkalmával viszont egy ehhez képest is kifejezetten meglepő módszert mutattak be a készítők az egyik vadázs megszerzésére.

Hirdetés

A Roberts Space Industries az eseményen jelentette be, hogy együttműködnek az Intellel, akiknek az új, Optane SSD-i olyan írási és olvasási sebességet ajánlanak, amikkel a Star Citizen is kifejezetten gyors lehet. Mivel az új technológiát használó merevlemez nem lesz éppen olcsó (a 480 GB-s változat 600 dollárba, a 280 GB-s pedig 390 dollárba kerül majd az USA-ban), bónuszként a vásárlók kapnak egy kulcsot a Star Citizen alfaváltozatához. Ehhez pedig a készítők hozzácsaptak egy hajót is, a Sabre Ravent, amit sehol máshol nem lehet majd megvásárolni és az SSD-khez hasonlóan adatok gyors szállítására a legalkalmasabb.

Az osztályában leggyorsabbnak számító hajó egy EMP-rendszerrel is fel lesz szerelve, amivel akár nagyobb hajókat is megbéníthat, illetve nagy hatótávolságú, erős lézereket is kap majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)