Hirdetés

Star Citizen - már nem csak hajókat, földet is vehetsz

|

A földterületek lefoglalására jogosító játékbeli tárgy valódi pénzzel való megvásárlása nem ad semmilyen előnyt, de a Star Citizen rajongói ezzel is tovább támogathatják az űrszimulátor fejlesztését.

Hirdetés

Chris Roberts ambiciózus elképzeléseinek megvalósításához rengeteg pénzre van szüksége a Star Citizen fejlesztőinek, amit a rajongók látszólag örömmel dobnak össze, hiszen immár több mint 168 millió dollárral járultak hozzá a munkához. Ennek most egy új módját is megnyitotta a Roberts Space Industries, amivel majdani bázisunkat készíthetjük elő.

Hirdetés

A készítők megnyitották a lehetőséget, hogy egy négyszer négy, vagy nyolcszor nyolc kilométeres földdarab lefoglalásához szükséges játékbeli tárgyat már most megvegyünk ötven vagy száz dollárért. Ennek a célja kimondottan a Star Citizen fejlesztésének finanszírozása, hiszen ezek az engedélyek pont ugyanazt a funkciót látják majd el az űrszimulátorban, mint a játékbeli pénzért megvásárolt verzióik. Ráadásul a fejlesztők igyekeztek mindenkit megnyugtatni azzal kapcsolatban, hogy előnyt sem jelent majd a korai vásárlás.

A kiváltott engedélyeket ugyanis mindenki egyszerre kezdheti majd el felhasználni, illetve mivel a Star Citizen játszható univerzuma hatalmas lesz, szinte biztosan találhatunk majd pont olyan jó területeket, mint amiket elhappoltak előlünk. A bázisépítés rendszeréről egyébként egy csomó érdekességet mesélnek a készítők a fenti videóban, ebben a blogposztban pedig a földterületek lefoglalásával kapcsolatos legfontosabb kérdéseket válaszolják meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)