Hirdetés

Star Citizen - elindult a Free Fly esemény, ingyen kipróbálható a játék

|

Most azok is megnézhetik, hogy hol tart a fejlesztés, akik egyébként még nem fizettek be az űrkalandra.

Hirdetés

Nem halad észvesztő tempóban a Star Citizen fejlesztése, de akárhogy is, a Cloud Imperium Games szeretné széles közönségnek megmutatni, hogyan is áll. A Free Fly esemény alatt mindenki tehet egy kört az űrszimulátorral és annak 5 elérhető hajójával.

Hirdetés

Az esemény már elindult és pontosan november 4-én este 8-ig fog tartani. Mindent kipróbálhatunk, ami része a játéknak a most érkezett, 3.7.0-s Alpha frissítéssel bezárólag, tehát lehet egyebek mellett barlangokban bányászni, más játékosokkal lógni, hajókat bérelni és küldetéseket megosztani. A kezdőcsomagokat ugyancsak leárazták, úgyhogy ha maradnátok, nézzetek rá az ajánlatokra.

Akit érdekel a lehetőség, az itt megtalálja a részleteket. A letöltéshez nagyjából 50GB szabad helyre lesz szükségetek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)