Hirdetés

Star Citizen - megérkezett a 3.0.0-s update

|

Élesedett a Star Citizen legújabb frissítése, az Alpha Patch 3.0.0 patch, amely számos újdonságot ad hozzá a Cloud Imperium Games folyamatosan bővülő űreposzába.

Hirdetés

Nem mondhatnánk, hogy a Star Citizen fejlesztőcsapata eseménytelenül zárja az évet. A Crytekkel való pereskedés mellett tovább ömlik be a kasszájukba a rajongói támogatás és a játék világában játszódó FPS, a Squadron 42 is alakul (a Mark Hamilles trailer és az egy órás gameplay videó is ezt tanúsítja). 

Hirdetés

A legújabb fejlemény pedig az, hogy elérhetővé vált a Star Citizen legújabb, Alpha Patch 3.0.0 névre keresztelt update-je, amely számos izgalmas újdonságot tartogat a támogatók számára. Ezzel a frissítéssel leszállhatunk három bolygóméretű hold (Cellin, Daymar, Yela) felszínére, húsz különböző új küldetést kapunk, fejlődött az NPC-k MI-ja és tárgyrendszer is, bemutatkozik a stamina és az új játékosokat segítő tipprendszer, valamint többek között változott a felhasználói felület is a gördülékenyebb játékélményért. A teljes lista ennél sokkal hosszabb, a hivatalos honlap posztjában böngészhetitek végig.

Ki az, aki figyelemmel követi a Star Citizen alakulását Paydogson kívül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)