Hirdetés

Star Citizen - közel másfél órányi játékmenetet nézhetünk

|

A CitizenCon alatt a Cloud Imperium egy livestreamben hosszan mutogatta a játék helyszíneit.

Hirdetés

A napokban zajló CitizenCon 2018-ról már érkezett egy trailer, ami az egyjátékos kampányhoz, a Squadron 42-hoz kapcsolódik, de pusztán emiatt kár lett volna megszervezni az egészet.

Hirdetés

Az eseményt egy élő közvetítés is kíséri, melynek során a Cloud Imperium levetített több mint egy órányi játékmenetet az Alpha 3.3-as változatából, megmutatva a Hurston bolygót és Lorville-t. A 3.3-as frissítés sokat javít majd a játék framerate-jén, illetve lehetővé teszi, hogy arcmozgásunkat egy webkamerával a játékbeli karakterünk arcára ültessük át.

Még messze nincs kész a játék, nagyjából sem tudni, mikor lesz teljes, de ha végre megjelenik, tartalmasabb, részletesebb lehet minden eddiginél. Várjuk türelemmel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)