Hirdetés

Star Citizen - mindenki ingyen játszhat egy hétig

|

Új bolygóval bővült az ambiciózus űrszimulátor, és hamarosan mindenki tehet egy próbát a Cloud Imperium Games alkotásával.

Hirdetés

Továbbra is készül a Star Citizen, ami már jelenlegi állapotában is elég sok rajongóval büszkélkedhet, és gyakran érkeznek az új tartalmak is. Nemsokára pedig bárki megnézheti, hogy áll a grandiózus kaland fejlesztése.

Hirdetés

Megérkezett a játékba az első felfedezhető bolygó, a Hurston, amit sokan valószínűleg már el is kezdtek feltérképezni, ráadásul hamarosan még több játékossal bővülhet az univerzum, még ha csak ideiglenesen is. A fejlesztők ugyanis rendeznek egy Free Fly eseményt, amely során bárki beszállhat a mókába, illetve egy csomó járművet is kipróbálhat majd.

Az ingyenes időszak november 23-án veszi kezdetét, és egészen december 1-ig tart, tehát bőven lesz időtök próbálgatni a különböző hajókat és egyéb járgányokat. További információkért látogassatok el a hivatalos oldalra.

Ti kipróbáljátok majd a Star Citizent?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)