Hirdetés

Star Citizen - már 25 millió dollárnál jár a Kickstarter kampány

|

Elképesztő mennyiségű pénzt sikerült összekalapoznia az űrszimulátornak, de még mindig van olyan funkció, amit csak egy újabb határ átlépése után építenek be.

Hirdetés

Mindössze 500 000 dollárra lett volna szüksége a Cloud Imperium Gamesnek, hogy elkészíthesse a Chris Roberts közreműködésével készülő Star Citizent, de a játékosok nem akarják abbahagyni az adakozást.

Október folyamán minden eddiginél nagyobb szárnyalást lehetett tapasztalni, múlt héten még 23 milliónál állt a számláló, most viszont már 25 millió dollár, átszámolva közel 5,3 milliárd forint áll a csapat rendelkezésére, hogy a világ legjobb űrszimulátorát valósíthassa meg. A 25 milliós cél elérésének köszönhetően a tervezettnél lényegesen nagyobb alpha tesztet tudnak majd elindítani, minek következményeképp a kész játékban is sokkal kevesebb lesz a hiba. A következő cél a 27 millió, ha sikerül elérni, feloldásra kerül a Banu Merchantman kaszt is. A Star Citizen kampánya tavaly novemberben zárult, és már akkor is rekord mennyiségű, 6,2 millió dolláros bevételre sikerült szert tennie.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)