Hirdetés

Star Citizen - megvan a 38 millió, jöhet a titokzatos új cél

|

Egy újabb mérföldkövet hagyott maga mögött a hihetetlenül sikeres közösségi finanszírozású sci-fi szimulátor. Jöhet a következő cél.

Hirdetés

A Star Citizen hetente átlép egy stretch goalt, majd annak rendje és módja szerint azonnal egy újat tűz ki maga elé. Most megvan a hihetetlen 38 millió dolláros határ, jöhet az újabb célkitűzés.

A Star Citizen egyre csak nő és mi már azon kezdtünk el aggódni, hogy Chris Roberts és csapata nem fogja bírni a rájuk nehezedő súlyt. Ettől azonban úgy látszik, hogy nem kell tartanunk, a Cloud Imperiumnak már most elég konkrét terveik vannak az űrszimulátorral. A 38 milliós határt elérve bekerültek a Cano, Oretani és Kabal rendszerek és ha elérik a következő célt is - amit most már igazából biztosra is vehetünk - a fejlesztők bejelentenek egy titkos célt, ami "egy egy egész más irányba viheti el a Star Citizent".

 

Kíváncsian várjuk, de addig is olvassátok el a Roberts Space Industries levelét, amiből több részletet is megtudhattok a legfrissebb újításokról és tervekről. A Star Citizen megjelenése valamikor 2015-ben esedékes, de pontosat még nem mondott erről a Cloud Imperium. 

Ti befizettetek már? Várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)