Hirdetés

Star Citizen - bekerültek a gazdasági rendszer alapjai

|

A Star Citizen fejlesztői új videójukban bemutatták a játék szimulációjának egy fontos elemét, a piac alapját is jelentő kereskedelmi rendszert.

Hirdetés

Még mindig birkózik a Cloud Imperium Games számos csapata a Star Citizen rendkívül bonyolult szimulációjának felépítésével, aminek egyre több eleme készül el. Mivel egy MMO-ról van szó, rendkívül fontos a gazdaság megfelelő működése, aminek az alapjait egy új videóban mutatják be a csapat tagjai.

Hirdetés

A játék fejlesztésébe betekintést engedő videósorozatuk legújabb részének jelentős részét a kioszkok rendszerének szentelték, amikkel rendkívül gyakran fogunk találkozni. Ezek a számítógépek lesznek a játékosok által is befolyásolt gazdaság alapjai, hiszen itt láthatjuk majd, hogyan alakította éppen a Star Citizen gazdaságát a kereslet és a kínálat, amit a játékosok mellett az egyes NPC vállalkozások is befolyásolnak majd.

Emellett érdekes esztétikai részlet, hogy különböző kioszk-modellek is lesznek, így például egy lepukkantabb állomáson egy DOS-os számítógépre hasonlító menüt kell használnunk a máshol megszokott modern kezelőfelület helyett. A fenti videóban sok más részletről is szó esik a gazdasági rendszer kapcsán, ez a szekció a 14. perc környékén kezdődik.

Nektek melyik, eddig bejelentett rendszer tűnik a legizgalmasabb a Star Citizen világában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)