Hirdetés

Star Citizen - megvan a 200 millió dollár is

|

A rajongók továbbra is lelkesen támogatják a Cloud Imperium Games elképzeléseit, ennek köszönhetően újabb mérföldkőt értek el.

Hirdetés

Október közepén írtunk arról, hogy a Star Citizen 1 millió dollárt szedett össze mindösszesen 4 nap leforgása alatt, ennek köszönhetően a támogatás mértéke már meghaladta a 195 millió dollárt. Azt jósoltuk, hogy év végéig lazán meglehet a 200-as álomhatár is. Nos, a legújabb hírek szerint decemberig se kellett várnunk.

Hirdetés

Az űrszimulátor közösségi finanszírozása átlépte a 200 millió dolláros összeget. A PC Gamer információi alapján összesen három videojáték van, mely ennél nagyobb költségvetésből készült: a Grand Theft Auto V, a Call of Duty: Modern Warfare 2 és a Star Wars: The Old Republic. Ehhez a kiemelkedő teljesítményhez több mint 2 millió támogató kellett, akik átlagosan 94 dollárt pakoltak bele a projektbe személyenként. 

Noha a Star Citizen továbbra sem rendelkezik konkrét megjelenési dátummal, a stúdió azt ígérte, hogy a következő hónapban megmutatják a játék fejlesztésének ütemtervét. November 23-tól egyébként egy ingyenes időszak veszi kezdetét, amelynek keretében december 1-ig próbálgathatjuk a játék lehetőségeit. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)