Hirdetés

Star Citizen - 27 ezer dollárért közel az összes hajó a tiéd lehet

|

Ráadásul csak azok nézhetik meg az oldalt, ahol ezt a grandiózus csomagot meg lehet venni, akik már eddig is rengeteg költöttek a játékra.

Hirdetés

Továbbra is gőzerővel folyik a Star Citizen fejlesztése, de a játékot készítő stúdió már eddig is rengeteg dologgal bővítette a nagyszabású alkotást. Például egy csomó hajóval, amelyek többségét most egyetlen vásárlással bezsebelhetik a játékosok, ha jó mélyen a zsebükbe nyúlnak.

Hirdetés

A The Legatus Pack névre keresztelt csomag 117 űrhajót, illetve 163 extra tárgyat tartalmaz, tehát a fejlesztők elég sok jósággal töltötték meg ezt a pakkot. Viszont a srácok meg is kérik az árát, ugyanis kereken 27 ezer dollárt, azaz közel 7.4 millió forintot kell fizetnie annak, aki beszerezné ezeket a cuccokat.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy csak azok látogathatják meg a csomag weboldalát, akik legalább 1000 dollárt költöttek már a Star Citizenre.

Szerintetek lesz olyan, aki megvásárolja a pakkot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)