Hirdetés

Star Citizen - ha kereskedni akarsz, ez lesz a te hajód (videó)

|

Persze sokan egy fürge vadászba szállnának be a legszívesebben, a Star Citizen rengeteg másfajta űrhajóval is készül, amikből most egy méretes szállító hajót mutattak be a fejlesztők.

Hirdetés

Részben attól is érződik majd rendkívül hitelesnek a Star Citizen világa, hogy egyáltalán nem csak harci pilótaként kereshetjük meg a kenyerünket, így pedig nem csupán a különböző hadi célra fejlesztett hajók közül válogathatunk majd. Ma az egyik békésebb foglalkozás fontos eszközét mutatták meg a fejlesztők.

A játékba bekerülő új hajó nem más lesz, mint az egyik tankhajóként és szállítóhajóként használható MISC Starfarer, amivel rengeteg üzemanyagot vagy más árut juttathatunk el a világűr távoli pontjaira. A Star Citizen alfájában már akár be is kerülhet a hajó a hangárunkba, de egyelőre nem szállhatunk fel vele, a méretes Starfarer repülési tulajdonságain ugyanis még dolgozik a Cloud Imperium csapata. A Starfarerről egy hangulatos trailert is kiadtak, amin az elég részletesen kidolgozott belteret is megnézhetjük, valamint kívülről is láthatjuk a monstrumot.

Természetesen egy ekkora hajót nem egyedül üzemeltetünk majd, hanem akár heten is használhatjuk egyszerre. A Starfarernek egyébként attól még, hogy elsősorban egy szállítóhajóról van szó, némi önvédelmi fegyverzete akad, illetve mivel eredetileg tankhajónak tervezték, egy olyan különleges felszereléssel is bír, amivel az űrben található hidrogént üzemanyaggá alakítja. Ha pedig már most arról álmodoztok, hogy egyszer egy ilyen hajó kapitányai lesztek a Star Citizenben, már el is kezdhetitek memorizálni a Starfarer térképét, ami szintén kiválóan érzékelteti az űrkamion méreteit.

Ti milyen karrierbe kezdtek majd, ha majd megjelenik a Star Citizen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)