Hirdetés

Star Citizen - néhányan már tesztelik a régóta várt 3.0-s frissítést

|

Egy szerencsés csapat már próbálgatja az új frissítéssel érkező újdonságokat és változtatásokat.

Hirdetés

Szép lassan épülget a Cloud Imperium Games alkotása, a kezdeti állapotok óta rengeteget fejlődött a grandiózus űrkaland, és most kiderült, hogy a támogatók egy részének már lehetősége van tesztelni a következő nagy patchet.

Hirdetés

A 3.0-s frissítéssel nagyon sok minden megváltozik a Star Citizenben, és rengeteg újdonságot kapunk, így például végre leszállhatunk a bolygókra, az űrhajók mellett megjelennek az első földi járművek, átalakul a küldetések rendszere és még egy vadonatúj launcher is érkezik. Azonban egyelőre még csak egy szűk csoport, az Evocati Test Flight tagjai próbálgathatják az új funkciókat a tesztszerveren, úgyhogy kíváncsian várjuk, hogy a fejlesztők mikor teszik elérhetővé a nagyközönség számára is az új tartalmakat.

Ti játszotok a Star Citizennel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)