Hirdetés

Star Citizen - jövő nyár végére csúszik az egyjátékos mód béta megjelenése

|

A legutóbbi tervekhez képest még további három hónap szükséges a fejlesztéshez.

Hirdetés

A Cloud Imperium Games évek óta készülő sci-fi játéka jelenleg az Alpha 3.6-os verzióban, de a fejlesztőcsapat már dolgozik a következő patch-en, és 2020-ra összesen négy új nagyobb frissítést terveznek. A stúdió legutóbbi blogbejegyzéséből kiderült viszont, hogy a Star Citizen egyjátékos módja, vagyis a Squadron 42 első publikus béta verziójára kicsit többet kell várnunk.

Hirdetés

A korábbi tervek alapján jövő nyár elején adták volna ki ebben a formában a játékot, most viszont kiderült, hogy legkorábban 2020 július és szeptember között lesz majd kipróbálható a játék. A csúsztatást azzal magyarázza a csapat, hogy változtatnak a munkameneten, és a fejlesztők nagyjából fele dolgozik a soron következő negyedéves frissítésen, míg a többiek az azt követő update alapjait készítik közben elő.

A Cloud Imperium emellett még elmondta, hogy a fejlesztési módszereikről és a változásokról bővebben egy livestream keretein fognak beszélni szeptember 6-án a stúdió hivatalos YouTube csatornáján. A teljes hivatalos blogbejegyzést erre a linkre kattintva olvashatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)