Hirdetés

Star Citizen - egy órányi Squadron 42 gameplay videó érkezett

|

Egy jókora szeletet nézhetünk meg ünnepi hangulatban a Star Citizen egyjátékos módjának legutóbbi változatából.

Hirdetés

A múltkor megnézhettük, hogy milyen lesz Mark Hamill a Star Citizen egyik szereplőjeként, most pedig egy újabb meglepetést kaptunk a fejlesztőktől, ugyanis egy órányi gameplay videó érkezett a single player módból.

Hirdetés

A Cloud Imperium Games fejlesztői tegnap egy élő stream keretében mutattak meg egy részletet a játék Squadron 42 című szegmenséből, ami ugye az egyjátékos módot foglalja magába.

A bemutató jól ábrázolja, hogy mennyire hatalmas a játék, úgyhogy érdemes belenézni, ha eddig szkeptikusak voltatok a Star Citizennel kapcsolatban.

Időközben elérhetővé vált a játék 3.0-ás alfa buildje, úgyhogy ha már támogatók vagytok, de még nem próbáltátok, akkor mindenképpen pörögjetek rá.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)