Hirdetés

Star Citizen - félórányi Squadron 42 bemutatót kaptunk

|

A videóban közelebbről is megismerhetünk egy helyszínt, miközben a fejlesztők beavatnak minket a részletekbe.

Hirdetés

Lassan, de biztosan épül a nagyszabású Star Citizen, aminek a többjátékos módja mellett lesz egy izgalmas kampánya is. Most pedig kaptunk is egy újabb terjedelmes videót az egyjátékos részről, amiben egy terület kapta a főszerepet.

Hirdetés

Alább láthatjátok a Squadron 42 vadonatúj fejlesztői naplóját, amiből kiderül például, hogy mi ihlette, és miként jött létre a Coil névre hallgató, egy bolygó maradványaiból kialakult helyszín, ami egészen lenyűgözően fest majd a játékban. A gameplay-jelenetek mellett egy-két technikai részletet is megtudhatunk a fejlesztők kommentjéből, így mindenképp érdemes kattintani, ha figyelemmel követitek a játék alakulását.

Nektek hogy tetszik eddig a Star Citizen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)