Hirdetés

Star Citizen - nem ajánlatos garázdálkodni az űrben

|

Az új frissítéssel bekerült jó néhány törvény, amelyek megszegésével komolyan megüthetjük a bokánkat.

Hirdetés

Nehéz lenne megtippelni, mikorra fog elkészülni a Cloud Imperium Games a grandiózus sci-fi projektjével, de szerencsére folyamatosan érkeznek az újdonságok, amelyek újra és újra leköthetik a játékosokat. Most már annak is lesz következménye, ha nem viselkedünk megfelelően a kalandozás során.

Hirdetés

Az Alpha 3.6-os verzió összesen 19 vadonatúj törvénnyel bővítette a Star Citizent, amelyeket ajánlatos betartani, ha nem akarjuk magunkra haragítani a rend éber őreit. Nemcsak az űrutazás közben kell figyelnünk a szabályokra, hanem akkor is, ha épp valamelyik bolygón bóklászunk. Persze továbbra is nyugodtan lehetünk törvényen kívüliek, viszont számolnunk kell azzal, hogy a rendőrök a pénzbüntetés és letartóztatás mellett akár végezhetnek is a bűnözőkkel.

A különböző helyeknek és frakcióknak más-más törvényeik lehetnek, és nem csak az NPC-k, de akár a játékosok is betartathatják azokat a többiekkel. Többféle módon megúszhatjuk a büntetést, így például szimplán elhagyhatjuk azt a régiót, ahol köröznek minket, kifizethetjük a vérdíjat, de akár meg is hackelhetjük a rendszert.

A frissítéssel együtt egyébként más újdonságok is érkeztek, hiszen például megváltozott néhány hajó működése, és mostantól majdnem az összes gépet megvehetjük játékbeli pénzből. Ha kíváncsiak vagytok arra, hogy mi mindent hozott az Alpha 3.6, akkor látogassatok el ide.

Ti játszotok a Star Citizennel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)