Hirdetés

Star Citizen - az új trailer az Aegis Dynamics űrhajóiról szól

|

Senki sem tudja úgy bemutatni az Aegis legszívósabb űrhajóit, mint a híres fiktív riporter, Jax McCleary, aki a Star Citizen legújabb videójában olyan kicsikékkel hozza meg a kedvünket a kalandozáshoz, mint a Sabre, a hatalmas Retaliator és a Vanguard.

Hirdetés

Chris Roberts, a Star Citizen atyja pár napja komoly meglepetéssel lepte meg a rajongókat: mindenkivel megosztották a fejlesztői menetrendet. Noha a megjelenés pontos dátuma ebből sem derült ki, azt legalább láthatjuk általa, hogy az egyes mérföldköveket mikorra tervezik.

Noha azt még a fejlesztői ütemterv sem árulja el, hogy a Squadron 42 mikorra várható, a jelenlegi tervek szerint az Alpha Update 2.6 december 8-án futhat be. Ha addig olyan fantáziadús videókkal szórakoztatnak minket, mint a mostani, akkor nem lesz ok a panaszra: a legújabb felvételben egy kitalált riporter, a népszerű Jax McCleary mutatja be nekünk az Aegis Dynamics egyes űrhajóit, amelyek a legérdekesebb darabok közé tartoznak a Star Citizenben. Az Aegis végtelen harcot vív a katonai szerződésekért az Anvil Aerospace-szel, így a McCleary által szolgáltatott "ingyenreklám" bizonyára jól jön nekik: 

Ha szeretnétek visszanézni a legutóbbi livestreamet, korábbi hírünkben megtehetitek, ha pedig a Galactic Tour eddig bemutatott űrhajóira vagytok kíváncsiak, azokért ide fáradjatok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)