Hirdetés

Star Citizen - újabb csodaszép traileren az űrszimulátor

|

A játék egyik népszerű hajója, a MISC Prospector kapja a főszerepet a legújabb előzetesben.

Hirdetés

A Star Citizen fejlesztői nemrég felvázolták az idei évre vonatkozó terveiket és bizony rengeteg mindent szeretnének csiszolni a srácok a játékon. Úgy tűnik, hogy valóban nem tétlenkedik a csapat, hiszen nemrég egy gyönyörű videót osztottak meg a játékból.

Az előzetesben elsősorban a játék egyik népszerűbb hajóját, a MISC Prospectort csodálhatjuk meg közelebbről. Ha valaki nem rajong magáért a játékért, akkor a hajó valószínűleg nem lesz különösebben izgalmas, viszont ha másért nem is, a rendkívüli kidolgozottságért és a gyönyörű effektusokért mindenképpen érdemes egyszer megnézni a videót.

Persze arról, hogy mikor készül el maga a játék továbbra sem lehet sokat tudni, de szépen lassan azért úgy tűnik, hogy csak ki fog sülni valami ebből a projektből, hiszen egyes részei már most is játszhatóak.

Ti mit gondoltok? Próbáltátok már a Star Citizent?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)