Hirdetés

Star Control: Origins - visszatért a játék a Steamre

|

Ismét meg lehet vásárolni a Stardock Entertainment alkotását a Valve digitális áruházában.

Hirdetés

Szerzői jogokra hivatkozva a klasszikus Star Control fejlesztői nemrég nekimentek a Star Control: Origins csapatának, így a játék lekerült a Steamről, illetve a GOG.com oldaláról is. Úgy tűnik, történt valami az ügy kapcsán.

Hirdetés

A Stardock Entertainment egyik fejlesztője, Brad Wardell a Twitteren számolt be arról, hogy ismét bekerült a Steam kínálatába a Star Control: Origins. Részleteket egyelőre sajnos nem tudunk a jogi hercehurcával kapcsolatban, hiszen a felek nem igazán nyilatkozhatnak róla. Ugyanakkor a GOG.com áruházában továbbra sem elérhető az alapjáték, csak annak néhány DLC-je, szóval nem tudni, mi a helyzet jelenleg.

Ti kipróbáltátok már a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)