Hirdetés

Star Fox versenyjátékon dolgozik a Nintendo?

|

Legalábbis erre enged következtetni egy fórumozó szava és egy árulkodó kép.

Hirdetés

Egy csokornyi internetes szivárogtatás alapján úgy tűnik, hogy a Nintendo egyik stúdiója - aminek a Metroid Prime trilógiát is köszönhetjük - egy új, Star Fox versenyjátékkal van épp elfoglalva.

Hirdetés

A kikerült információk természetesen hol máshol, mint a Redditen és a 4chanen kaptak szárnyra. A részleteket egy DasVergeben nevű felhasználó közölte, a Retro Studios készülő Star Fox projektjét egy versenyzős játékként nevezte meg, ami szerinte a Diddy Kong Racing és az F-Zero szerelemgyermeke.

Egy kalandmód is helyet kap a játékban (hasonló, mint a Diddy Kong Racingben), de bossharcok és egy központi világ is lesz benne. A játéknak a Star Fox Grand Prix címet adták.

Nem sokkal a Reddit poszt után a 4chanen megjelent egy kép is, amin a versenyzős cím állítólagos logóját láthatjuk. Mindezek ugyan nem egyértelmű bizonyítékok a játék érkezésére, és talán logikusabb is lenne a Nintendo részéről egyszerűen egy új F-Zero játékot készíteni, a kiszivárgott információk meglehetősen egybecsengenek.

A Nintendo nem kommentálta a híreszteléseket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)