Hirdetés

Star Raiders - készül az egykori Atari klasszikus remake-je

|

A klasszikus játék újragondolása PC-n, Xbox 360-on és PS3-on jelenik majd meg.

Hirdetés

Az eredeti játék 1979-ben jelent meg Atari 400/800 játékgéphez, majd az Atari 2600 alá 1982-ben.

Navigálni egy 2D-s hálózatban lehetett az ellenséges hajók között, a harc pedig 3D-s környezetben zajlott. Mind a mai napig minden idők egyik legjobb játékának tartják nagyon sokan.

Az új címet az Incinerator Games fejleszti, amelyben ugyanúgy lesznek taktikai csaták és energia menedzselés, de több, fontos módon is továbbfejlesztik a játékmenetet.

"Arra a fílingre építünk, amely az eredeti játékban az űrharckor kapta el az embert - ehhez úgy adunk egy újabb dimenziót, hogy a hajók harc közben képesek lesznek transzformálódni megváltoztatva ezzel különböző képességeiket." - nyilatkozta Joel Goodman, az Incinerator Games elnöke

A GameFly játék-kölcsönző listái alapján azt is lehet sejteni, hgoy a Haunted House és a Star Raiders után egy harmadik Atari klasszikus remake-je is érkezik majd hamarosan, ez a Centipede lesz.

A galériában található kép az eredeti Star Raidersből való, az új megjelenése valamikor 2011 elejére tehető.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)