Hirdetés

Star Trek: Infinite Space... törölve!

|

A Star Trek rajongók valószínűleg mérhetetlen szomorúságot éreznek majd, hiszen a Gameforge legutóbbi sajtóközleménye rossz híreket tartogatott.

Hirdetés

Az ígéretesen induló, böngészős címnek készülő Star Trek: Infinite Space még 2010-ben lett bejelentve, ám két év fejlesztés és próbálkozás után a Gameforge kénytelen bedobni a törölközőt és törölni a projektet.

A csapat szerint 2011 ősze óta sorozatos próbálkozásokat követően sem sikerült kiadót vagy támogatót találni a játékhoz, ezért nehéz szívvel bár, de úgy döntöttek, hogy törlik a címet. A Star Trek: Infinite Space a Deep Space 9 univerzumban játszódott volna, amit már soha nem fogunk megtapasztalni. Requiescat In Pace, Star Trek: Infinite Space!

Emlékeztetőül egy korábbi teaser:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)