Hirdetés

Star Trek Legacy - Hivatalosan is!

|

A múlt héten számoltunk be a Star Trek Legacy-ról, mely akkor még egy feltételezett új stratégiai játékként szerepelt. Azóta megérkezett a hivatalos bejelentés is. Ebben a Bethesda Softworks elmondja, hogy megvásárolta a Star Trek licenszjogait, és azt egyszerre két játék készítésére használja fel. Az egyik a mobil eszközökre készülő Star Trek Tactical Assault, míg a másik a már ismert, PC-re és Xbox 360-ra fejlesztett Star Trek Legacy, melyet valóban a Mad Doc Software fejleszt, és idén szeptemberre jelenik meg. A Legacy-ban mi leszünk a csatahajók irányítója az admirális személyében. A kicsi és óriási harcok kimenetele egyaránt a kezünkben van. Valósághű sérülési rendszert és gyönyörű vizuális effekteket ígérnek a fejlesztők. A történet az egész Star Trek univerzumot felöleli. Az eredeti sorozattól kezdődően az Új Generációt, a Deep Space Nine-t, a Voyagert és az Enterprise-t is beleszámítva. Ezt nagyjából eddig is tudtuk. A látványvilághoz tartoznak még a ködök, a féreglyukak, a bolygók és a csillagok is. Érdemes megemlíteni még a multiplayer támogatást, ahol kis csatáktól egészen a galaktikus háborúkig szintén minden megtalálható lesz. A játékosok statisztikáit központilag összegyűjtik majd.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)