Hirdetés

Star Trek Online - Discovery-tartalmakkal ünnepeljük a 8. évfordulót

|

A Star Trek rajongók mostanában el vannak látva néznivalóval, de aki inkább szolgálna a csillagflottában, annak is lesz elég dolga.

Hirdetés

Akárcsak az előző években, a Cryptic idén is megtömte partikkal és új lehetőségekkel a Star Trek: Online-t. Aki harcba száll a nyereményekért, az szerezhet magának egy Bajoran interceptor hajót, és hozzáférést nyerhet egy új sztori misszióhoz Geordi La Forge szereplésével. A küldetéshez még LeVar Burton is hangját adta.

Hirdetés

Az Anniversary eseménnyel a Star Trek: Discovery tárgyak is bekerültek. A Discovery Lock Box több apróság mellett a U.S.S. Discovery-t is rejti, így aki megakarja szerezni az új sorozat hajóját, annak érdemes lehet dobozokba fektetni.

A 8. születésnapi esemény február 22-ig tart, tehát jobb, ha már most nekiláttok az ajándékok begyűjtésének, és a nyereményjátékok pörgetésének.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)