Hirdetés

A Star Trek Online-ban emlékeztek meg a rajongók a Nogot alakító Aron Eisenbergről

|

A karakterek magasba emelték fáklyáikat Nog halálhíre után.

Hirdetés

A Deep Space Nine-ban Nogot alakító, korábban vesetranszplantáción is átesett Aron Eisenberg szeptember 21-én, 50 évesen eltávozott közülünk. A szomorú esemény miatt a Star Trek Online közösségének két tagja egy kis megemlékezést rendezett, amit aztán Quark kocsmájában tartottak meg. 

Hirdetés

Cseppet sem véletlen a helyszín kiválasztása, hiszen Nog a sorozatban Quark unokaöccse volt. A kis ceremónia során a játékosok fáklyákat tartottak a magasba, és együtt tisztelegtek a színész és a karakter emléke előtt. Számtalan instance-ban, több platformon vettek részt a megemlékezésen.

A Star Trek Online közösségében nem ez volt egyébként az első ilyen ceremónia. A játékosok annak idején Leonard Nimoy és Carrie Fisher emlékére is összegyűltek, és minden alkalommal könnyfakasztó megemlékezéseket tartottak. Jó látni, hogy a játékostábor legalább ilyenkor összetart.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)