Hirdetés

Star Trek Online - hat év után végre elérhető egy legendás űrhajó

|

Már több, mint hat éve játszható a Star Trek-univerzum MMO-ja, és végre bekerült a játékba a sorozatokból megismert klasszikus űrhajó.

Hirdetés

A Star Trek Online-ban már évek óta rengeteg különböző űrhajóval ritkíthatjuk gonosz űrlények sorait, de végre ezt az eredeti sorozatból megismert Constitution osztályú csillaghajóval is megtehetjük.

A hajó eredeti verziója ugyan már a 2010-es indulás óta elérhető volt, de az egyik legrosszabb besorolást kapta - a Tier 1-es jármű majdnem olyan gyenge volt, mint a tutorial űrhajója. A játékosok rengeteget reklamáltak és elégedetlenkedtek, hogy a "TOS Connie"-nak becézett csillaghajó bekerüljön a játékba.

A TV-sorozat 50. évfordulója alkalmából a fejlesztők viszont úgy döntöttek, eleget tesznek a játékosok kívánságának - Kirk kapitány hajója megkapta a legerősebb, Tier 6-os besorolást.

A TOS Connie-t viszont nem könnyű megszerezni, az űrhajó csak augusztus 25-től szeptember 16-ig lesz elérhető különleges loot boxok ritka dropjaként. Ha valaki tehát nem akar egy vagyont költeni később az aukciós házakban a hajóra, bíznia kell a vakszerencsében.

A Star Trek Online idén ősszel PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenik, úgyhogy hamarosan már a konzolos játékosok sem maradnak ki a mókából.

Ti próbáltátok már a Star Trek-MMO-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)