Hirdetés

Star Trek Online - Előrendelni jó

|

A Cryptic, és az Atari mézesmadzaggal csalogatja a vevőket.

Hirdetés

Manapság nagyon dívik az előrendelés. A kiadók szeretnék tudni előre, hogy mire is számítsanak, és ennek érdekében egyre izgalmasabb akciókkal csalogatják a játékosokat. Persze ennek is megvan a veszélye, mert ki tudja mit sóznak a nyakunkba, mi pedig néhány extra cuccért hajlandóak vagyunk kockáztatni.

A Star Trek Online is beáll a sorba, mindenki döntse el magának, érdemes-e előre megrendelni. Aki így tesz, az biztosan helyet kap a január 12-26 között zajló nyílt bétában(ha nyílt akkor elméletileg bárki játszhat ugye), ezen felül az Aion esetében már ismerős ajándék hétvége is jár, azaz január 29-től indulhat kalandozni minden előrendelő, míg a többi nép csak február 2-án. Ezen felül szinte minden nagyobb online, és hagyományos áruház extra ingame tárgyakkal variál. A GameStop például a USS Enterprise-t adja ajándékba, a Direct2Drive egy tuning pajzsot, a Steam pedig egy durva páncélt kínál. Akit érdekel a téma nézzen körül néhány nagyobb külföldi oldalon, mert elméletileg minden áruház egyedi cuccokat kínál. Szerintetek nem pimaszság alapból táposabb karaktereket kínálni az előrendelőknek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)