Hirdetés

Star Trek Online - fedezd fel a hajód belsejét is!

|

Megosztja a játékosokat a Star Trek Online - talán nem véletlen az egymillió regisztráció, azonban vannak még hibák és hiányosságok.

Hirdetés

Ezek közül is az egyik legszembeötlőbb, ami nekem is nagyon hiányzik, hogy képtelenek vagyunk bejárni saját hajónkat.

Ugyan van egy "nyúlfarknyi" hajóhíd, de az minden hajón pont ugyanolyan és gyakorlatilag nemigen jó semmire. A Star Trek univerzum, a filmek, a sorozat egyik legfontosabb szereplője mindig a hajó maga volt. A mérnöki részleg, a legénységi szobák, az étkezde, a holodeckek, a kapitány kabinja, a raktárak és a legeslegfontosabb Jefferies-csövek - nincs Star Trek anélkül, hogy a szereplők ne kúsznának térden a Jefferies-csövekben. A Star Trek Onlineból hiányzik ez az igen fontos helyszín, amely miatt a játékosok is sokat reklamáltak már - s egyet kell értsek velük. Hol vannak azok a küldetések, amikor a legénységet valami furcsa vírus megfertőzi és csak mi tudjuk megmenteni a hajót? Vagy amikor besugároznak idegen életformák és lopkodják az ételt vagy az alapanyagokat és csapdába kell őket ejteni? Esetleg hol van egy jó kis csetepaté a saját hajón, netán versenyt futni az idővel, hogy a hajó lékjeit befoltozzuk stb.. stb...

A Cryptic hallgatott a Star Trek Online rajongóira. a producer Craig Zinkievich azt nyilatkozta ugyanis, hogy a közeljövőben a játékosoknak lehetősége nyílik majd saját hajójukat is felfedezni, sokkal többet kapnak a hajóból. részleteket egyelőre nem árult el, de azt igérte, amint tökéletes lesz, azonnal bejelentik. Megnyugtatott mindenkit, hogy fejlesztik a hajó belsejét, amely így sokkal erősebb jelenlétet kap majd a játékban: A magam részérő még akár második világháborús holodeckes küldetéseket is el tudnék képzelni :)

Azt, hogy mikor kerül bele a Star Trek Onlineba kedvenc hajónk belseje (amely jelenleg az U.S.S. Meteorditas...azaz Meteor Ordítás, értitek, nem?), még nem tudni - nekem már az igéret is elég....

Személyes megjegyzés - ma együtt harcoltam az U.S.S. R. nevű hajóval. Ki nem találjátok, hogy hívták a kapitányt... Leninnek :)

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)