Hirdetés

Star Trek Online - Januárban kezdődik a nyílt béta

|

A jövő év elejét talán jobban várják a Star Trek rajongók, mint a karácsonyt.

Hirdetés

Mi is lesz karácsonykor? Jó, lesz bejgli, mézeskalács, halászlé, pulyka, meg ilyenek. Nem lesz viszont Star Trek Online. Ahogy azt már tudjuk, a Cryptic játéka csak februárban startol, most viszont kiderült az is, hogy előtte ki is próbálhatjuk.

Miután beszereztük a karácsonyi ajándékokból a szükséges gépet, megtekintettük a GSTV-n a hidat, ahol majd intézkedünk, már nincs is más dolgunk, mint ellátogatni a hivatalos honlapra, ahol jelenetkezni lehet majd a nyílt bétára. Jól tesszük, ha a fenti címet gyakorta meglátogatjuk, ugyanis véges számú nyílt béta kulcs kerül majd közkézre, méghozzá first come first serve rendszerben. A Star Trek Online nyílt bétateszt 2010 január 12-26 között zajlik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)