Hirdetés

Star Trek Online - Képek

|

A Cryptic Studios nem csak egy vasat tart a tűzben. Lássunk néhány Star Trek Online képet is.

Hirdetés

A Champions Online megjelenésével kapcsolatos hírek mellett, a Cryptic volt olyan kedves, hogy néhány Star Trek Online screenshottal is meglepje a nagyérdeműt. Nagy mennyiségre ne számítsatok, de aki a kicsit nem becsüli...

Három - azaz 3 - egész képpel gazdagodott a Star Trek Online galéria. Négyig tehát számolásodat ne folytasd. Az ötöt szádra ne...khm. Szóval a Star Trek Online a tavalyi fejlesztőcsapat váltás után is jól van, megjelenése elméletben a Champions Online után két évvel várható. Megállapítható, hogy a Cryptic Studios dolgos kezei alatt formálódó Star Trek Online jól néz ki, főleg az ismeretlen felé száguldó űrhajó sikerült hangulatosra. A játék hivatalosan csak PC-re érkezik, de a pletykák szerint nem kizárt a PS3, és/vagy az Xbox 360 átirat sem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)