Hirdetés

Star Trek Online - két éves!

|

Ma nem csak Szadának van szülinapja (Isten éltessen kollega!), hanem a Star Trek Online-nak is. Méghozzá a második.

Hirdetés

A játék jelenleg éppen az "egyik legjobb free to play" mmorpg - bár induláskor még más volt a helyzet. Az Atari tulajdonában volt a fejlesztő Cryptic és havidíjas volt a játék.

Két év alatt nagyot fordult a világ - a játék mikrotranzakciós/free-to-play lett, az Atari eladta a Crypticet a Perfect World Internationalnek és a játék népszerűbb, mint valaha. Most pedig egészen február hatodikáig meg lehet ünnepelni a Star Trek Online második születésnapját.

Két jutalom is bekerült a játékba. Q, a Q continuum hírhedt lakója ad napi questet (Earth Spacedock illetve Qo' nos) amely során a Starfleet Academy illetve a KDF Academy területén kell huncut partycrashereket elkapni. Ez napi quest. Vagy 500 dilíthium, vagy egy meglepi csomag az ajándék - a meglepi pedig sokféle lehet. 

A másik ajándék sokkal szebb - Engineer Kani (Earth Spacedock) és Engineer Tum'Era (Qo'nos) a két quest adó. A föderáció egy Odyssey osztályú, a Klingonok egy Bortas osztályú hajó tesztjére kérnek meg - mint legrátermettebb kapitányt. A sikeres teszt után megkapjuk a hajót magát - azonban 50-es szintig sajnos nem tudjuk használni. Azonban a hajót másképp nem lehet megszerezni, és valóban csodás hajó mindkettő, kalandra fel, egészen február hatig vár mindenkit az űr, a végtelen határ.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)