Hirdetés

Star Trek Online - jövő héten jön Mac-re

|

Az MMO nyolcadik évadának indulásával egyidőben már Mac-en is játszható lesz a Star Trek Online.

Hirdetés

Legalábbis a béta, de ez semmit nem változtat a lényegen, hogy a Mac-es játékok katalógusa egy újabb kiemelkedő darabbal bővül.

A Star Trek Online nyolcadik évada november 12-én indul, és új Klingon hajókat, a Voth földönkívüli frakciót, end-game tartalmat és rengeteg mást nyújt a játékosoknak. Ugyanezen a napon válik elérhetővé a Mac-es béta, amiben feltételezhetően szintén játszható lesz az új tartalom. Több részletet egyelőre nem tudunk, de reméljük, hogy nem lesz olyan brutális gépigénye, mint a The Lord of the Rings Online-nak (nem tudom hova tenni, hogy míg a Windowsos változatnak elég a Pentium 4(!), addig a Mac-es nem hajlandó elindulni, ha nincs a gépben 2.0GHz-es i5-ös proci).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)