Hirdetés

Kikerül a Star Trek Online és a Neverwinter közösségi küldetésszerkesztője

|

Rengetegen szerették és használták a rendszert, de úgy néz ki, hogy a fejlesztők nem tudják már fenntartani.

Hirdetés

A Star Trek Online-ban és a Neverwinterben működik egy úgynevezett Foundry, ami gyakorlatilag egy eszköztár a rajongóknak. Egyéni küldetéseket lehet vele összerakni, melyeket aztán a játékosok szabadon élvezhetnek, amikor csak akarnak.

Hirdetés

Sajnos úgy néz ki, hogy a Cryptic kénytelen leállítani mindkét MMO-ban. Valószínűleg egyrészt kevesen élvezik a rendszer lehetőségeit, másrészt nincsenek már ott az emberek, akik ezt a funkciót felépítették és karban tartották. Szomorú dolog ez, de érthető lépés: fel kell áldozni valamit ahhoz, hogy a fejlődés folytatódhasson.

Aki játszott Foundry küldetéssel vagy felépített egy-egy ilyen missziót, az extra jutalmakat kap majd az április 11-én esedékes leállás után. Addig pörgessetek annyi kalandot, amennyit csak tudtok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)