Hirdetés

Konzolokra jön a Star Trek Online

|

Nagy bejelentést ígért a Cryptic, de erre azért nem számítottunk: a Star Trek Online megszűnik PC-exkluzívnak lenni.

Hirdetés

A Star Trek Online évek óta konstans népszerűséggel üzemel, csendben megbújik más MMO-k árnyékában, de egy kitartó közösség épült köré, aminek van értelme új tartalmakat gyártani. 

Hamarosan jön az Agents of Yesterday című, az eredeti sorozatból merítő kiegészítő, viszont ősszel egy még nagyobb dologra kerül sor: a Star Trek Online PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenik, free-to-play modellel, mind a 11 szezonális frissítéssel, valamint a Legacy of Romulus és Delta Rising kiegészítőkkel. Átdolgozzák a felhasználói felületet és az irányítást, hogy kontrollerekhez illeszkedjen, valamint javítanak a grafikán (nem csak konzolon, PC-n is). Nézzétek meg a fenti, a bejelentés alkalmából kiadott trailert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)