Hirdetés

Star Trek Online Season 2.0: Ancient enemies - ingyenes kiegészítő telis-tele tartalommal

|

Nagyon jól indult, de aztán hamar meg is torpant a Star Trek Online!

Hirdetés

Pedig ott van benne a Star Trek fíling, csak valahogy az endgame nagyon "el lett felejtve". Majd talán most végre nem lesz - jön a Star Trek Online Season 2.0 Ancient enemies kiegészítő!

Már a Season 1.0 update is elég sokat segített a játékon, de íme itt van a Season 2.0, amely ismét ingyenes és elég sokmindent megváltoztat, hozzáad a cucchoz.
Először is az eddigi szintlimit 45-ről 51-re nő így a rangok a következőképp változnak:
Föderáció:
Rear Admiral, Lower Half (41-45)
Rear Admiral, Upper Half (46-50)
Vice Admiral (51)

Klingon:
Brigadier General (41-45)
Major General (46-50)
Lieutenant General (51)

Az újfajta megkülönböztetéssel újfajta tartalmak is jönnek:
Új Tier 5 hajók mind a föderációnak mind a klingonoknak - Föderációs oldalon az Exploration Cruiser retrofit érkezik, amelynek le lehet választani a "csészéjét", egy Tactical Escort retrofit, amelynek nem-harci álcázópajzsa van, és egy Long Range Science Vessel retrofit ablatív generátorokkal. Az új klingon hajók: Kar'Fi Carrier, Fek'Ihri Tactical Carrier és a kamikaze S'Kul Fighters.
Minden Special Task force misszónak lesz 51-es szintű változata.
Mark XI-es felszerelés jutalmak is kerülnek így a játékba.

Klingon Epizódok.
A season 2.0-ban a klingonok nyolc vadonatúj, a birodalomra szabott epizódot kapnak. Ezeknek az epizódoknak a Fek'ihri a sztárja, aki Kahless, a klingon birodalom alapítójának hírhedt ellenfele. A season 2-ben a Fek'ihri visszatér és szemeit Qo'nosra veti - csak rajtad múlik, megvéded-e a birodalmat, vagy sem.

The Federation Diplomatic Corps
Az élet több, mint folyamatos harc - mondta valamelyik ókori bölcs vagy ebben, vagy a Star Trek univerzumban. A játékban megjelenik a The Federation Diplomatic Corps, amely segítségével úgynevezett First Contact, azaz első kapcsoalt missziókra mehetünk, ahol új fajokkal találkozhatunk és kommunikálhatunk. Ahogy a felfedezésekben haladunk, a diplomáciai szintünk is növekszikl és speciális jutalmakat és címeket kaphatunk a The Federation Diplomatic Corpstól. A világot meg lehet hódítani olívaolajjal is - nem csak nyílvesszővel - ezt tuti valami ókori görög bölcs mondta - vagy valami vulkáni :)

Irány a Folyékony űr - azaz a fluidic space
A Season 2-ben mindenki ellenségei, az Undine egyre fontosabb szerepet játszanak majd - egyre többet kell kommunikálni velük, sőt el kell utazni a folyékony űrbe, ahonnan az Undine való, hogy többet tanuljunk az enigmatikus fajról és harcukól a borg ellen. Az Undine sztori 5 új epizóddal, egy flotta akcióval és új mélyűri találkozásokkal (Deep Space Encounters) folytatódik.

Mini játékok
Sok játékos hiányolta, hogy a Star Trek Onlineban nincsenek mini-gamek. Így aztán minden trekkie kedvenc játékát (főleg a dabó lányok maitt az) a dabót ezentúl minden kaszinóban ki lehet majd próbálni. gold pressed latinum, azaz aranyal nyomott latinum a jutalma annak, aki játszik dabót - a dabó mellett egy másik mini játék is megtalálható lesz, az Anomaly Scan, amely segítségével a normálisnál több anomáliát meg lehet majd találni. Sokkal jobb lesz a "betakarítás" és elégedettebb leszel az eredménnyel...

A sztorihoz tartozó epizódokhoz augusztustól minden héten új, úgynevezett Feature Episode-ot adnak majd ki. Ezek egy új, semleges fajt, a Deferit juttatják a játékba, akik új missziókat adnak majd minden héten. Mindkét oldal játékosai segíthetnek majd a Deferiknek harcukban egy új ellenséggel szemben. Érdemes ezekre a missziókat és heti új epizódokra is odafigyelni....

Testreszabás
Itt is lesz újdonság jócskán, a Fleetek (azaz guildek) saját emblémát tervezhetnek, amelyet elhelyezhetnek a fleet hajóin. Emellett a klingonok testreszabhatóságát nagyban továbbfejlesztették sok új ruha-opcióval.
S persze ez csak az újdonságok egy része....

A Season 2.0 ancient enemies megjelenése még júliusban várható...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)