Hirdetés

Star Trek Online - Starbase24 játékmenet videó

|

Már csak keveset kell aludni, és indul a Star Trek Online nyílt bétája - s ahogy szivárognak az infók, úgy lesz egyre érdekesebb a dolog.

Hirdetés

Ezúttal például a Star Trek Onlineban a Starbase24-et látogatjuk meg egy előzetes videóban, amely folyamatos ostrom alatt áll.

Valaha a klingonok és a Föderáció szövetségesek voltak, de azok az idők mostanra elmúltak - a Starbase24 egy olyan űrbázis lett, amelyet folyamatosan támad az ellenség - ez a Star Trek Online esetében azt jelenti, hogy klingon hadihajók és föderációs hajók elképesztő csatáját láthatjuk. Hogy fogom én kibírni januárig, hogy egy két klingon popsit megrúgjak, azt nem tudom...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)