Hirdetés

Star Trek Online - a Gamma kvadráns felé vesszük az irányt

|

A Star Trek Online legújabb kiegészítője az űr egy egészen távoli régiójába kalauzolja el a játékosokat.

Hirdetés

Több mint 8 éve jelent meg a Star Trek Online, a fejlesztők azonban továbbra is folyamatosan szállítják az új tartalmakat a még mindig elég népszerű MMORPG-hez. Hamarosan érkezik egy újabb ingyenes kiegészítő is, ami ezúttal a Gamma kvadránsba küldi a játékosokat. 

Hirdetés

A Victory Is Life címet kapó új bővítmény a Dominion otthonába vezet bennünket, ahol nem mellékesen a játék mostani legnagyobb fenyegetést jelentő ellenfél, a Hur'q is itt tanyázik. Egyelőre semmi konkrétumot nem tudunk az új kiegészítő történetéről, sőt ahogy látjátok, a fenti promókép legtöbb alakját sem mutatták még meg az alkotók. Pár egészen konkrét tippünk azért lehet arra, hogy kik is szerepelnek majd a képen, elvégre az kiderült, hogy tíz Deep Space Nine szereplő visszatér, hogy hangját kölcsönözzek korábbi karakterének. Rene Auberjonois (Odo felügyelő), Alexander Siddig (Dr. Julian Bashir), Nana Visitor (Kira őrnagy), és Armin Shimmerman (Quark) biztosan felbukkan majd a Victory Is Life-ban. 

Mindezeken felül azt is megtudtuk, hogy a maximális szintkorlátot 60-ról 65-re emelik, valamint természetesen érkeznek új küldetések és játékbéli események, továbbá új űrhajók is. Egy friss trailer is befutott, lessétek meg gyorsan.

A Victory Is Life kiegészítő 2018 júniusában érkezik meg PC-re, valamikor a nyár folyamán pedig Xbox One-re és PlayStation 4-re is megjelenik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)