Hirdetés

Star Trek Online - már elérhető a legújabb kiegészítő, a Victory is Life

|

A játékosoknak ezúttal a Deep Space Nine-t kell megvédeniük az illetéktelenekkel szemben.

Hirdetés

A Star Trek Online új tartalommal bővült, és PC-n már játszható is a Victory is Life küldetéssorozat. A konzolosoknak sem kell sokat várni, a kiadó Perfect World megerősítette, hogy hamarosan (várhatóan még nyáron) PS4-en és Xbox One-on is elérhető lesz a kiegészítő.

Hirdetés

Az MMORPG közel 9 év után is új, izgalmas kalandokkal képes meglepni a játékosokat. Az idén márciusban bejelentett Victory is Life során első körben a Deep Space Nine-t kell megvédenünk a Gamma kvadráns Hur'q hadaival szemben. A kiegészítő felemeli a maximális szintkorlátot 60-ról 65-re, játszható frakció lesz a Jem'Hadar, csatázhatunk a Gamma kvadránsban, és számos további apróság is érkezik. Jött egy trailer a megjelenés mellé, nézzétek meg alább:

Az ismert szereplők közül visszatér Quark (Armin Shimerman), Kira (Nana Visitor), Odo (Rene Auberjonois) és Doctor Bashir (Alexander Siggig) is.

Nektek hogy tetszik az új Star Trek Online kiegészítő?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)