Hirdetés

Star Trek - új képek érkeztek a játékból

|

Sci-fi őrültek csemegéje, az alcím nélküli Namco Bandai féle Star Trek játék külsőnézetes akció, kooperatív móddal, a filmes színészek szinkronhangjával. Az új képek biztatóak.

Hirdetés

A Star Trek játék várhatóan április 26-án érkezik PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, mi pedig már rá vagyunk kattanva. Egyesek Star Trek rajongóként, mások a Mass Effect-féle hangulatot keresik.



Korábban már összeszedtünk minden infót, amit jelenleg tudni lehet a készülő Star Trek játékról, most inkább nézzük meg együtt a ma megjelent képeket. Elég korrekt hangulatot tükröznek (bár a grafika nem hanyatt döntős), szerintetek milyen játékot várhatunk a Digital Extremes-től?

További képek a játékról ide kattintva érhetőek el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)