Hirdetés

Star Wars 1313 - újra előkerült egy korai tesztanimáció a törölt játékról

|

A videó alatt pedig megjelent az egyik régi fejlesztő is, akinek egyből kérdéseket szegeztek a rajongók.

Hirdetés

Miután a Disney felvásárolta a Lucasfilmet, és vele együtt a Lucasarts is hozzájuk került, szépen kukáztak minden akkor folyó Star Wars vonatkozású fejlesztést, és a regényekben futó kánont is zárójelbe rakták. Lehet vitatkozni azon, hogy ez mennyire volt jó vagy rossz döntés, előnyére vagy hátrányára vált-e az a messzi messzi galaxisnak, hogy immár egységes kánont követ az összes könyv, film és videojáték, de az biztos, hogy áldozatok nélkül nem lehetett összehozni egy ilyen éles váltást. Az egyik legfájóbb pont pedig a Star Wars 1313 elvesztése volt a rajongóknak. A játékot elvileg 2012-ben még csak félrerakták pihenni, egy évvel később azonban már teljesen kukázták. Most azért került újra a fókuszba ez a törölt játék, mert elkezdte bejárni az internetet egy korai animáció a Star Wars 1313 kapcsán. 

Hirdetés

Jonathan Cooper, a Naughty Dog animátora osztotta meg nemrég az alábbi rövidke videót, ami bár egy végtelenül kezdetleges változatot prezentál csak, a fedezékek mögé húzódásra alapuló harcrendszer, és méretes robottársunk azért tökéletesen kivehető rajta. Maga a videó egyébként nem mai darab, az internet különböző bugyraiban már meg lehetett találni az elmúlt években. Most azért kapott nagyobb visszhangot, mert a Twitteren az a James Zachary is írt alá egy kommentet, aki anno maga is dolgozott a projekten. 

Persze egyből el is kezdtek záporozni a kérdések Zachary felé. A legtöbben azt akarták megtudni, hogy tényleg a fiatal Boba Fett lett volna-e a játék főszereplője, ahogy erről elég sok pletyka árulkodott. Nos, egyértelmű válasszal Zachary sem szolgált, de azt azért elárulta, hogy a fenti animáción egyértelműen nem az ifjú Fett látható. 

Ha nem tép fel bennetek túlzottan mély sebeket, vagy épp csak nosztalgiázni szeretnétek, akkor érdemes lehet újra megnézni a Star Wars 1313 látványos, 2012 augusztusában bemutatott előzetesét. Nagy kár, hogy ez a játék végül sosem készülhetett el. 

Szerintetek a Star Wars Jedi: Fallen Order kárpótolhat bennünket a Star Wars 1313 elvesztéséért? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)