Hirdetés

Újabb kiszivárgott kép utal arra, hogy Boba Fett lett volna a Star Wars 1313 főhőse

|

Bár a projektből már semmi nem lesz, fel nem használt anyagok még előkerülhetnek.

Hirdetés

Nagy reményekkel vártuk a Star Wars 1313-at a bemutatkozása után, csakhogy miután a Disney felvásárolta a Lucasfilmet és vele együtt a LucasArts is hozzájuk került, szépen kukáztak minden aktív, Star Warsszal kapcsolatos fejlesztést. A rajongók egyik legfájóbb vesztesége pedig pont az imént megnevezett projekt volt, amellyel kapcsolatban időről-időre felbukkan valamilyen a szerverek mélyéről előbányászott anyag (legutóbb éppen egy tesztanimációt láthattunk). 

Hirdetés

Ezúttal a Redditre felkerült egy kép LifeByTheSword jóvoltából, amelynek hitelességét ugyan nem igazolja semmi, viszont a részletek egyeznek azzal, amit eddig láttunk a törölt játékból, így mindenképpen érdekes, hogy a fotón látható karakter úgy néz ki, mint Boba Fett. Bár a LucasArts sosem jelentette be hivatalosan a Star Wars 1313 főszereplőjét, számos pletyka született arról, hogy valójában a hírhedt fejvadász fiatalkori változatát irányíthattuk volna. A korábban linkelt tesztanimáció kapcsán például James Zachary animátor cáfolta, hogy Boba Fett lenne, ugyanakkor arra a kérdésre, miszerint a későbbiek során bekerült-e Jango Fett fia, már azt válaszolta, hogy "nem mondhat többet róla, különben rohamosztagosok fognak kopogtatni az ajtaján". Ez és az alábbi kép utalhat rá, hogy időközben mégiscsak bekerülhetett Boba. 

Korábban egészen pontosan arról lehetett hallani, hogy a játék kezdetén még a 2012-es E3-on bemutatott előzetesben is látott névtelen protagonistát alakítottuk volna, később azonban a főhőst Boba Fett megöli, és ekkor vehetjük át a hírhedt fejvadász felett az irányítást. Érdekes megoldásnak tűnik, annyi bizonyos.

Persze az ilyesfajta szivárgásokat muszáj felfognunk puszta érdekességként a reménykedés helyett, hiszen a Star Wars Jedi: Fallen Order sikere ellenére nem valószínű, hogy a Star Wars 1313 valaha is meg fog valósulni, viszont valami hasonló talán még születhet, akár a titokzatos Project Maverick képében is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)