Hirdetés

A Star Wars 1313 fejlesztőinek bejött a Kickstarter

|

Mondják, hogy ha egy ajtó bezárul, egy másik kinyílik. Ez történt most a LucasArts néhány tagjával is.

Hirdetés

A Super Roman Conquest fejlesztőcsapata, a SeaCliff Interactive sok ex-LucasArts tagból áll, akik most egy új projekten dolgoznak. A különleges stratégiai játékukat már finanszírozta is a nép, akik összesen 38,369 dollárt kalapoztak össze. 30,000 kellett nekik így a projekt már biztosan megvalósul.

„Mióta a LucasArts bezárt elkezdtünk dolgozni egy 3D-s stratégiai side-scroller ötletén. Amikor rájöttünk, hogy valami különleges van a kezünkben a Super Roman Conquest képében, már csak erre koncentráltunk. Már megvan a kellő alap a játékmenet felépítéséhez, most a meta elemein dolgozunk, több pályát és egységet készítünk.” A grafikai stílust már biztosan eltalálták.

A Super Roman Conquest megjelenése 2014 nyarán várható, egyelőre PC-re, Mac gépekre, Linuxra és Ouya-ra. A Kickstarter kampány 15 óra múlva zár, addig még van időtök beszállni a projektbe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)