Hirdetés

Star Wars 1313 - még idén jön PS3-ra?

|

A következő Star Wars játék bejelentésekor még egyáltalán nem volt biztos, hogy az megjelenik a jelenlegi konzolgenerációra, de ez lehet, hogy rövidesen megváltozik.

Hirdetés

Egyszer csak Star Wars 1313 screenshotok bukkantak fel a Sony Németország Facebook oldalán. Azonnal beindultak a találgatások, hogy ezek szerint elkészül a játék még idén konzolokra? Azt már tudjuk, hogy a sötétebb, emberibb Star Wars világ PC-ken még idén megelevenedik, de arra senki nem tudott egyértelmű választ adni, hogy a jelenlegi generációs konzolok közül melyikre jelenik meg, már ha nem várják meg a fejlesztők a következő generációs gépeket.

Az előkerült képek alapján gyanítható, hogy a Sonynak vannak tervei a 1313-al. Mivel hivatalosan nem jelentették be konzolokra a játékot, egyelőre csak reménykedik a közösség, és úgy tűnik okkal. A screenshotok egy olyan mappában bukkantak fel, aminek a felirata a következő volt: „Star Wars 1313 megjelenik 2013-ban, PlayStation 3-ra”. Bár ez önmagában nyomós ok az örömre, azért még ne poroljátok le a malacperselyt: mivel hivatalos bejelentés nem történt, egyelőre tessék pletykaként kezelni az információt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)